Transport kan plaatsvinden via vele wegen en op veel manieren. Als u op zoek bent naar vervoer van goederen naar Oost-Europa kunt u bij RUGO Logistics BV terecht voor al uw wensen op het gebied van logistiek. Litouwen is, naast de andere bestemmingen van RUGO, een van de landen waarnaar u uw goederen kunt laten vervoeren. RUGO biedt u de beste logistieke oplossingen om uw producten zo snel en zo veilig mogelijk naar Litouwen te vervoeren.

Transittijd van/naar Litouwen: 3-5 dagen

Het hart van RUGO ligt in Denekamp. In het logistieke centrum worden alle transporten gecontroleerd, zodat uw vracht zeker op tijd aankomt in Litouwen. Als u voor RUGO kiest weet u zeker dat de kans op vertraging uitzonderlijk laag is. Bovendien biedt RUGO u nog meer voordelen.

Offerte aanvragen Contact opnemen Transittijd 3-5 dagen

Voordelen transport Litouwen

De voordelen van werken met RUGO zijn legio als het aankomt op transport. Litouwen is daarbij een van de bestemmingen die u kunt aandoen:

De belangrijkste voordelen van ons transport naar Litouwen zijn:

  • transittijd 3-5 dagen
  • communicatie met handelspartner in Litouwen
  • naleving van de plaatselijke regelgeving
  • zorgvuldig vervoer van uw goederen

RUGO is zeer ervaren in vervoer van vracht naar Oost-Europese landen en het organiseren van transport. De charters van RUGO bieden u alle ruimte om uw goederen te transporteren.

Vragen over transport Litouwen

Indien u vragen heeft over het aanbod van RUGO, de mogelijke vormen van transport, Litouwen en de bestemmingen die RUGO aanbiedt in dit land, kunt u altijd contact opnemen met RUGO in Denekamp. Ook kunt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte opvragen voor uw transport van en naar Litouwen.

Nationale feestdagen Litouwen

Januari – 01
Februari – 16
Maart – 11
Mei – 09
Juni – 01, 07, 14
Augustus – 15

Rijverboden transport Litouwen

Litouwen kent geen rijverboden voor transport op zon- en feestdagen.