Als u op zoek bent naar een vervoerder voor uw vracht naar Oekraïne, bent u bij RUGO Logistics BV aan het juiste adres. Bij RUGO kunt u niet alleen terecht voor uw Oekraïense transport, maar ook die naar andere landen in deze regio. RUGO vervoert zo snel en zo veilig mogelijk uw transport. Door de jarenlange ervaring in deze contreien kan RUGO u altijd het beste mogelijke bieden op het gebied van transport. Oekraïne is daarbij een van de grootste afzetgebieden in Oost-Europa, zeker de moeite waard om in te investeren.

De belangrijkste voordelen van ons transport naar Oekraïne zijn:

  • transittijd 5-6 dagen
  • communicatie met handelspartner in Oekraïne
  • naleving van de plaatselijke regelgeving
  • zorgvuldig vervoer van uw goederen
Offerte aanvragen Contact opnemen Transittijd 5-6 dagen

Offerte transport Oekraine

Indien u nog onbekend bent met de diensten van RUGO, en u eerst een indruk wilt van de prijzen die RUGO hanteert, is het mogelijk een offerte aan te vragen. U vult eenvoudigweg de offerte online in, met bijvoorbeeld de bestemming van uw transport. Oekraïne is dan bijvoorbeeld een van de opties. Het is mogelijk allerlei soorten maatwerk te leveren, afhankelijk van uw wensen, bestemming en product. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met de klantenservice van RUGO, die u graag vrijblijvend informeert over de verschillende mogelijkheden voor transport. Meer informatie over Oekraïne en de verschillende bestemmingen binnen dit land kan ook opgevraagd worden.

Bestemmingen

De transporttijd naar Kiev neemt gemiddeld vijf tot zes dagen in beslag. Alle andere bestemmingen binnen Oekraïne variëren van transportduur. Een medewerker van RUGO kan u de actuele transporttijd doorgeven als u uw bestelling gedetailleerd doorgeeft aan RUGO. Hebt u een bijzondere bestemming in gedachten voor uw transport? Oekraïne kan een goede impuls geven aan uw onderneming. RUGO streeft er naar al u wensen te vervullen omtrent uw transport. Oekraïne als bestemming opvoeren voor transport, is dan ook absoluut geen probleem bij RUGO. Ook voor andere vormen van vervoer, naar bestemmingen buiten Centraal en Oost-Europa kunt u terecht bij RUGO. Het is vaak mogelijk om samen met partners de juiste schakel van vervoerders te vormen zodat u in één keer uw vracht op de juiste plek krijgt.

Nationale feestdagen Oekraïne

Januari – 01, 07, 08, 13
Februari – 23
Maart – 08
April – 12. 13
Mei – 01, 31
Juni – 01, 28
Augustus – 24
September – 20
December – 06

Rijverboden transport Oekraïne

Er gelden geen algemene rijverboden in Oekraïne. Wel is er een dagelijks rijverbod voor verkeer van meer dan 4,5 ton op de ring van Kiev tussen 07.00 en 20.00 uur. Internationaal transport mag de stad inrijden tussen 10.00 en 17.00 uur wanneer men een TIR carnet heeft aangebracht.