Transport en logistieke dienstverlening

RUGO Logistics BV is gespecialiseerd in logistieke dienstverlening van en naar Noord-, Oost- en Centraal-Europa. Wij hebben een specialisatie opgebouwd naar o.a. Polen, de Baltische Staten, Wit-Rusland, Rusland, Oekraïne en Kazachstan. Naar deze bestemmingen kennen wij een regelmatig verkeer voor zowel groupage / deelpartijen als compleetladingen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van ons transport en de logistieke dienstverlening garanderen.

In alle landen hebben wij onze eigen partners met een eigen terminal waarop alle logistieke diensten verzorgd kunnen worden. Dit kan variëren van het inklaren van de zendingen tot het opslaan van uw goederen. Daarnaast nemen onze partners contact op met de ontvanger om de gehele inklaringsprocedure met elkaar af te stemmen zodat de zendingen zo min mogelijk vertraging oplopen. Deze terminals zijn uiteraard goed bewaakt en 24 uur per dag geopend. Kortom; wij verzorgen uw gehele logistieke dienstverlening.

Sinds november 2000 hebben wij ons dienstenpakket uitgebreid met logistieke dienstverlening naar o.a. Roemenië, Bulgarije, Hongarije, Tsjechië, Slowakije en zelfs voormalig Joegoslavië. Ook in deze landen werken wij samen met partners die alle logistieke diensten kunnen verzorgen. Daarnaast hebben we in de afgelopen jaren ook veel ervaring opgedaan in de Scandinavische landen, zoals Noorwegen, Zweden en Finland. Een complete opsomming van onze diensten vindt u in onze lijst met bestemmingen.

Rugo transport

Kennis & ervaring
Op ons kantoor wordt u te woord gestaan door mensen met een brede kennis en jarenlange ervaring op het gebied van logistieke dienstverlening op Noord-, Oost- en Centraal-Europa. Deze mensen zijn regelmatig in desbetreffende landen geweest en kunnen u van deskundige informatie voorzien wat betreft uw problemen m.b.t. logistieke dienstverlening.

Ons kantoor in Denekamp ligt slechts 10 kilometer van de belangrijke West- Oost corridor E-30 / A-1 Oldenzaal – Osnabrück.