Voor al uw transport van en naar Armenië  bent u bij RUGO Logistics BV aan het juiste adres. Wij regelen uw transport en logistiek van A tot Z, van deelpartijen tot compleetladingen. Met onze ruime ervaring met transport naar de GOS landen en de gewoontes en gebruiken aldaar, zijn wij de expert die u zoekt. Wij dragen zorg voor de volgende zaken:

  • transittijd 10-14 dagen
  • communicatie met de Armeense partner
  • naleving van de plaatselijke regelgeving
  • zorgvuldig vervoer van uw goederen

 

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende landen van bestemming in het GOS en bezitten over een ruime ervaring. Bovendien hebben we ook uitstekende connecties met plaatselijke contactpersonen in de logistieke sector. Met de hulp van RUGO Logistics BV haalt u dus het beste uit uw transport Armenië.

Offerte aanvragen Contact opnemen Transittijd 10-14 dagen

Regel uw transport naar Armenië

Een bedrijf zoals dat van ons, dat is gespecialiseerd in transport van en naar de GOS landen, is perfect geschikt om uw goederen naar landen zoals Armenië te vervoeren. U ontvangt uitgebreide informatie over uw transport Armenië. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat de duur van een transport Armenië een periode van ongeveer 10 tot 14 dagen betreft. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw transport Armenië met ons te bespreken.

Transport en Logistiek dienstverlener

Doordat wij al jarenlang actief zijn in de logistiek, hebben wij cruciale kennis in huis om uw transport van en naar Armenië goed te laten verlopen. Ook voor transport naar omliggende landen als, Azerbeidjan, Georgië en Turkije bent u bij RUGO aan het juiste adres. Het gaat daarbij voornamelijk om kennis van zaken wat betreft lokale regelgeving en de plaatselijke gebruiken en gewoonten in de logistieke sector. Hierdoor staan wij garant voor een sterke vertrouwensband en vaste connecties met contactpersonen op de plaats van bestemming. Dit garandeert een goedlopend transportnetwerk, waar u als exporteur of importeur handig, veilig en vertrouwd gebruik van kunt maken, bijvoorbeeld om uw transport Armenië te regelen.

transport armenië

Nationale feestdagen Armenië

Januari – 01. 06. 07. 28.
Februari – 13. 28.
Maart – 08.
April – 24.
Mei – 01. 09. 28.
Juni – 16. 17.
Juli – 05. 28.
Augustus – 16.
September – 21.
December – 31.

Rijverboden transport in Armenië

Er zijn geen rijverboden op feest- of zondagen.