Voor al uw transport van en naar Bulgarije bent u bij RUGO Logistics BV aan het juiste adres. Wij regelen uw transport en logistiek van A tot Z, van deelpartijen tot compleetladingen. Met onze ruime ervaring met transport van en naar Oost-Europa en de gewoontes en gebruiken aldaar, zijn wij de expert die u zoekt. Wij dragen zorg voor de volgende zaken:

  • transittijd 6-7 dagen
  • communicatie met de Bulgaarse handelspartner
  • naleving van de plaatselijke regelgeving
  • zorgvuldig vervoer van uw goederen

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende landen van bestemming in Noord en Oost-Europa en bezitten over een ruime ervaring. Bovendien hebben we ook uitstekende connecties met plaatselijke contactpersonen in de logistieke sector. Met de hulp van RUGO Logistics BV haalt u dus het beste uit uw transport Bulgarije.

Offerte aanvragen Contact opnemen Transittijd 6-7 dagen

Regel uw transport Bulgarije

Een bedrijf zoals dat van ons, dat is gespecialiseerd in transport van en naar Oost-Europese landen, is perfect geschikt om uw goederen naar landen zoals Bulgarije te vervoeren. U ontvangt uitgebreide informatie over uw transport Bulgarije. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat de duur van een transport Bulgarije een periode van ongeveer 6 tot 7 dagen betreft. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw transport Bulgarije met ons te bespreken.

Transport en Logistiek dienstverlener

Doordat wij al jarenlang actief zijn in de logistiek, hebben wij cruciale kennis in huis om uw transport van en naar Bulgarije goed te laten verlopen. Ook voor transport naar omliggende landen als Roemenië, Servië en Griekenland bent u bij RUGO Logistics BV aan het juiste adres. Het gaat daarbij voornamelijk om kennis van zaken wat betreft lokale regelgeving en de plaatselijke gebruiken en gewoonten in de logistieke sector. Hierdoor staan wij garant voor een sterke vertrouwensband en vaste connecties met contactpersonen op de plaats van bestemming. Dit garandeert een goedlopend transportnetwerk, waar u als exporteur of importeur handig, veilig en vertrouwd gebruik van kunt maken, bijvoorbeeld om uw transport Bulgarije te regelen.

Transport Bulgarije | RUGO

Nationale feestdagen Bulgarije

Januari – 01
Maart – 03, 04, 05, 06
April – 22, 23, 24, 25
Mei – 06, 07, 08, 21, 22, 23, 24
September – 04, 05, 06, 22, 23, 24, 25
December – 24, 25, 26, 31

Rijverboden transport in Bulgarije

Er zijn geen rijverboden op feest- of zondagen.