Transport van en naar Oekraïne

 • transittijd 5-6 dagen
 • communicatie met handelspartner in Oekraïne
 • naleving van de plaatselijke regelgeving
 • zorgvuldig vervoer van uw goederen
Transittijd: 5 - 6 dagen

Als u op zoek bent naar een vervoerder voor uw vracht naar Oekraïne, bent u bij RUGO Logistics BV aan het juiste adres. Bij RUGO kunt u niet alleen terecht voor transport Oekraïne, maar ook voor internationaal transport naar andere landen in deze regio, zoals Roemenië, Polen en Wit-Rusland. RUGO vervoert zo snel en zo veilig mogelijk uw transport. Door de jarenlange ervaring in deze contreien kan RUGO u altijd het beste mogelijke bieden op het gebied van transport. U kunt bij ons terecht voor zowel compleetladingen als voor groupage/deelpartijen. Oekraïne is daarbij een van de grootste afzetgebieden in Oost-Europa, zeker de moeite waard om in te investeren.

Offerte transport Oekraïne

Indien u nog onbekend bent met de diensten van RUGO, en u eerst een indruk wilt van de prijzen die RUGO hanteert, is het mogelijk een offerte aan te vragen. U vult eenvoudigweg de offerte online in, waarbij u het laad- als afleveradres invult. Het is mogelijk allerlei soorten maatwerk te leveren, afhankelijk van uw wensen, bestemming en product. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met de klantenservice van RUGO, die u graag vrijblijvend informeert over de verschillende mogelijkheden voor transport. Meer informatie over Oekraïne en de verschillende bestemmingen binnen dit land kan ook opgevraagd worden.

Bestemmingen

De transporttijd naar Kiev neemt gemiddeld vijf tot zes dagen in beslag. Alle andere bestemmingen binnen Oekraïne variëren van transportduur. Een medewerker van RUGO kan u de actuele transporttijd doorgeven als u uw bestelling gedetailleerd doorgeeft. RUGO streeft er naar al u wensen te vervullen omtrent uw transport Oekraïne. Oekraïne als bestemming opvoeren voor transport, is dan ook absoluut geen probleem bij RUGO. Ook voor transport naar omliggende landen als Wit-Rusland, Polen en Roemenië bent u bij RUGO aan het juiste adres. Het is vaak mogelijk om samen met partners de juiste schakel van vervoerders te vormen zodat u in één keer uw vracht op de juiste plek krijgt.

Waarom kiezen voor RUGO Logistics?

 • 23 Charters
 • Transport en Logistiek
 • Zendingen eenvoudig te volgen via mobiel
 • ADR-uitrusting op alle vrachtwagens
 • TIR-carnet ter beschikking
 • Goede communicatie en service

Offerte aanvragen voor transport naar: Oekraïne

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Nationale feestdagen Oekraïne

Januari – 01, 07, 08, 13
Februari – 23
Maart – 08
April – 12. 13
Mei – 01, 31
Juni – 01, 28
Augustus – 24
September – 20
December – 06

Rijverboden transport Oekraïne

Er gelden geen algemene rijverboden in Oekraïne. Wel is er een dagelijks rijverbod voor verkeer van meer dan 4,5 ton op de ring van Kiev tussen 07.00 en 20.00 uur. Internationaal transport mag de stad inrijden tussen 10.00 en 17.00 uur wanneer men een TIR carnet heeft aangebracht.