Transport van en naar Slovenië

 • transittijd 3-4 dagen
 • communicatie met handelspartner in Slovenië
 • naleving van de plaatselijke regelgeving
 • zorgvuldig vervoer van uw goederen
Transittijd: 3 - 4 dagen
U wilt transport Slovenië uitbesteden? Kies dan voor RUGO Logistics BV. Wij hebben grootse ervaring met transport van en naar Centraal- en Oost Europa. Het organiseren van transport naar Slovenië is een geweldige optie om uw afzetgebied te verbreden. Producten die op de Oost-Europese markt worden verhandeld zijn ook geschikt om in Slovenië af te zetten. Daarom is RUGO zich onder andere gaan richten op gespecialiseerd transport.

Mogelijkheden transport Slovenië

Met onze expertise in transport van en naar Slovenië kunt u er zeker van zijn dat uw goederen zo snel en veilig mogelijk worden afgeleverd op de plaats van bestemming. RUGO biedt een flexibele aanpak als het aankomt op transport. Slovenië kan worden aangedaan middels een aantal bestemmingen binnen dit land en is over het algemeen erg goed te bereiken over de weg. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor zowel groupage/deelpartijen als compleetladingen. 

Ervaring en service transport Slovenië

RUGO is in staat uitstekende service te verlenen door de jarenlange ervaring in de transportsector in Slovenië en andere landen in deze regio. Omdat er nogal eens sprake kan zijn van cultuurverschillen, wil RUGO graag de schakel zijn tussen u als exporteur en de afzetmarkt. RUGO kan er voor zorgen dat al uw transporten op de juiste manier worden vervoerd in de speciaal toegeruste vrachtwagens die vele soorten producten kunnen vervoeren. Ook als u uw verse goederen wilt vervoeren kunt u er op rekenen dat dit geen probleem vormt met de koelwagens die voorhanden zijn als u kiest voor RUGO als vervoerder. Ook voor internationaal transport naar omliggende landen als Kroatië en Hongarije bent u bij RUGO aan het juiste adres.

Online offerte opvragen

Om het u nog gemakkelijker te maken is het nu ook mogelijk om uw offerte online op te vragen. U vult eenvoudig uw keuze in voor uw transport. Slovenië vult u in als eindbestemming, en RUGO berekent voor u hoeveel kosten u maakt. Een medewerker van RUGO kan u hierbij helpen, of meer informatie verstrekken indien u dat wenst. Het personeel van RUGO is bereikbaar op telefoonnummer 0541 294 984.

Waarom kiezen voor RUGO Logistics?

 • 23 Charters
 • Transport en Logistiek
 • Zendingen eenvoudig te volgen via mobiel
 • ADR-uitrusting op alle vrachtwagens
 • TIR-carnet ter beschikking
 • Goede communicatie en service

Offerte aanvragen voor transport naar: Slovenië

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Nationale feestdagen Slovenië

Januari – 01, 02
februari  – 08
April – 05, 06, 27
Mei – 9, 24, 25
Juni – 01, 25
Augustus – 15
Oktober – 31
November – 01, 28
December – 06, 25, 26

Rijverboden transport Slovenië

In Slovenië geldt op een groot aantal hoofdwegen en snelwegen een rijverbod voor vrachtverkeer van meer dan 7,5 ton op zon- en feestdagen van 08.00 tot 21.00 uur.

Daarnaast geldt van het laatste weekend in juni tot het eerste weekend van september een rijverbod op zaterdagen van 08.00 tot 13.00 of 16.00 uur en op zondagen van 08.00 tot 21.00 of 22.00 uur. Een uitzondering geldt in alle gevallen voor het vervoer van bederfelijke goederen.