Transport van en naar Slowakije

 • transittijd 3-4 dagen
 • communicatie met handelspartner in Slowakije
 • naleving van de plaatselijke regelgeving
 • zorgvuldig vervoer van uw goederen
Transittijd: 3 - 4 dagen

RUGO Logistics BV is de expert op het gebied van transport Slowakije. Wilt u ook uw goederen richting Centraal- en Oost Europa sturen? Besteedt uw transport van en naar Slowakije dan uit aan RUGO. Wij werken al jaren met allerlei vormen van transport, van deelpartijen tot compleetladingen. Slowakije is hierop geen uitzondering. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de transport, Slowakije en de Slowaakse cultuur. RUGO Logistics BV zorgt ervoor dat uw transport Slowakije veilig wordt afgeleverd.

Kiezen voor transport Slowakije

U kunt de reistijd bekijken van een transport Slowakije in. Zo kunt u uw transporten gemakkelijk indelen, en op elkaar aan laten sluiten. Ten slotte biedt de website u de mogelijkheid om actuele informatie te verkrijgen over het type en aantal transporten dat op dit moment wordt ondernomen, alsmede het laatste nieuws in te winnen over transport, Slowakije en de actuele transporten. De chauffeurs van RUGO zijn daarnaast zeer ervaren in de transportwereld en kunnen inspelen op onverwachte situaties onderweg. Dit maakt samen dat u er vanuit kunt gaan dat uw transport zo soepel, snel en zo veilig mogelijk wordt uitgevoerd. Ook voor internationaal transport naar omliggende landen als Tsjechië, Hongarije en Polen bent u bij RUGO aan het juiste adres.

Service onderweg

Het is mogelijk de zendingen en transport Slowakije in, op de voet te volgen door de mobiele apparatuur die aanwezig is in elke vrachtwagen die door RUGO op pad wordt gestuurd. Zo bent u altijd op de hoogte van het reilen en zeilen van uw goederen op de weg. Een medewerker van RUGO zal indien mogelijk met u contact opnemen om na te gaan hoe een en ander moet worden geregeld. Maar omdat RUGO geen externe partners inzet als het niet nodig is, zal uw transport in de praktijk vaak vlekkeloos verlopen. Als u met eigen ogen wilt zien wat de werkwijze van RUGO is, kunt u altijd een keer langskomen in de loods in Denekamp. Als u hierover contact wilt, of het adres wilt opvragen, kunt u verder lezen op de website van RUGO. Hier vindt u onder andere het telefoonnummer dat u kunt gebruiken om contact op te nemen met het personeel van RUGO. Wij staan u graag bij in het onderhouden en uitbreiden van uw transportnetwerk in Centraal- en Oost-Europa.

Waarom kiezen voor RUGO Logistics?

 • 23 Charters
 • Transport en Logistiek
 • Zendingen eenvoudig te volgen via mobiel
 • ADR-uitrusting op alle vrachtwagens
 • TIR-carnet ter beschikking
 • Goede communicatie en service

Offerte aanvragen voor transport naar: Slowakije

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Nationale feestdagen Slowakije

Januari – 1, 6
April – 3, 5, 6
Mei – 1, 8, 9
Juni – 1, 21
Juli – 5
Augustus – 29
September – 1, 15
November – 1, 17
December – 6, 24, 25,26

Rijverboden transport Slowakije

Op zon- en feestdagen geldt een rijverbod van 00.00 tot 22.00 uur in Slowakije. Op zaterdagen tussen 1 juli en 31 augustus geldt eveneens een rijverbod tussen 07.00 en 19.00 uur voor vrachtverkeer van meer dan 7,5 ton.