Transport van en naar Tsjechië

 • transittijd 2-3 dagen
 • communicatie met handelspartner in Tsjechië
 • naleving van de plaatselijke regelgeving
 • zorgvuldig vervoer van uw goederen
Transittijd: 2 - 3 dagen

RUGO Logistics BV kan veel voor u betekenen op het gebied van transport Tsjechië. Tsjechië is een bekende afzetmarkt voor RUGO, maar onze chauffeurs rijden ook op andere bestemmingen in Centraal- en Oost-Europa. RUGO is zeer ervaren en kan u helpen bij het optimaliseren van uw transport van en naar Tsjechië. Als u voor RUGO kiest, kiest u de beste service, de snelste transport en de veiligste manier van vervoeren. RUGO kan u een keur aan vervoermogelijkheden aanbieden, contacten leggen met andere vervoerders en ter plaatse uw producten afleveren zoals u dat wenst. Hieronder leest u meer over de voordelen van RUGO als transporteur van uw goederen.

Voordelen transport Tsjechië door RUGO

RUGO rijdt al geruime tijd uiteenlopende bestellingen naar Tsjechië en omstreken. Als u kiest voor RUGO kunt u er vanuit gaan dat uw vracht op tijd wordt geleverd. Tsjechië is vanuit Denekamp gemakkelijk te bereiken. In Denekamp worden de zendingen die daar aankomen nog een laatste keer gecontroleerd, eventueel omgepakt als dat nodig is, en in één keer verzonden. Als u vragen hebt over uw zending, voor, tijdens of na het vervoer, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van de medewerkers van RUGO. Deze staan te allen tijde voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Indien er onderweg problemen zijn wordt u altijd zo snel mogelijk ingelicht, en zoeken de medewerkers die u te woord staan altijd direct een passende oplossing om uw transport weer verder te helpen. Ook voor internationaal transport naar omliggende landen als Slowakije en Polen bent u bij RUGO aan het juiste adres.

Contact over transport Tsjechie

U kunt contact opnemen met een medewerker van RUGO als u speciale wensen heeft over uw transport. Tsjechië is uitermate geschikt om gespecialiseerd vervoer naar te organiseren. Gaat het om zeer speciale goederen of juist het koppelen van uw zending of transport Tsjechië in met een andere zending, dan kan dit allemaal besproken worden. Omdat RUGO al jarenlang transport organiseert weten de medewerkers van RUGO goed wat er eventueel mogelijk is en wenselijk is. Zo kunt u ook informatie inwinnen over de tijdsduur van uw transport. Deze informatie kunt u gebruiken om uw transporten te organiseren en af te stemmen op elkaar. Voor vragen omtrent het verbreden van de mogelijkheden rondom uw transport, kunt u ook altijd contact opnemen met een medewerker van RUGO.

Waarom kiezen voor RUGO Logistics?

 • 23 Charters
 • Transport en Logistiek
 • Zendingen eenvoudig te volgen via mobiel
 • ADR-uitrusting op alle vrachtwagens
 • TIR-carnet ter beschikking
 • Goede communicatie en service

Offerte aanvragen voor transport naar: Tsjechië

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Nationale feestdagen Tsjechië

Januari – 1
April – 5, 6
Mei – 1, 8, 9
Juni – 1, 21
Juli – 5, 6
September – 28
Oktober – 28
November – 17
December – 6, 24, 25,26

Rijverboden transport Tsjechië

Op zon- en feestdagen geldt een verbod op vrachtverkeer op snelwegen, expreswegen en hoofdwegen 1e klasse (1 of 2-cijferig) van 13.00 tot 22.00 uur.

In de zomerperiode (juli en augustus) geldt een rijverbod op vrijdag van 17.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 07.00 tot 13.00 uur en op zondag van 13.00 tot 22.00 uur.