Bent u op zoek naar een logistiek dienstverlener voor transport naar Turkmenistan? RUGO Logistics BV is een expeditiebedrijf dat u hiermede uitstekend van dienst kan zijn. Wij werken hierbij nauw samen met onze partners welke de lokale afhandeling verzorgen.

Naar Turkmenistan kunnen wij u aanbieden

  • containers per spoor via Rusland, vanuit geheel Europa per vrachtauto zowel complete ladingen als deelzendingen, voor complete zendingen kunnen wij ook geconditioneerd vervoer aanbieden.
  • spoedzendingen met luchtvracht
  • projectvervoer en bijzondere lading

 

Heeft u andere vragen met betrekking tot het vervoer naar Turkmenistan, aarzel niet om contact met ons op te nemen, voor nagenoeg elk “vervoersprobleem” hebben wij een passende oplossing voor u.

Offerte aanvragen Contact opnemen Transittijd 15-21 dagen

Regel uw transport naar Turkmenistan

RUGO Logistics BV gespecialiseerd in transport. Voor uitgebreide informatie over onze werkwijze kunt u altijd contact met ons opnemen. Zo kunnen wij u informeren over de tarieven en bijzonderheden.   Voor een overzicht van de kosten kunt u een offerte opvragen voor uw transport Bulgarije.

Transportbedrijf met ervaring

U vraagt zich misschien nog af waarom het zo belangrijk is dat het bedrijf dat uw transport Turkmenistan regelt kennis van zaken heeft wat betreft de regio van bestemming. Het gaat dan niet eens zozeer om taalkundige en geografische kennis (hoewel deze kwaliteiten ook allemaal bijzonder gewaardeerd worden), maar voornamelijk om een vertrouwensband en vaste connecties met contactpersonen op de plaats van bestemming. Dit garandeert een goedlopend transportnetwerk, waar u als exporteur of importeur handig, veilig en vertrouwd gebruik van kunt maken, bijvoorbeeld om uw transport Turkmenistan te regelen.

Transport Turkmenistan

Nationale feestdagen Turkmenistan

Januari – 01. 12.
Februari – 19.
Maart – 08. 21.
April – 07. 28.
Mei – 08. 09. 18. 26.
Juni – 27.
Juli – 21.
Augustus – 11.
September – 08. 14.
Oktober – 06. 27.
November – 02. 24.
December – 01. 12.

Rijverboden transport Turkmenistan

Er zijn geen rijverboden bij ons bekend voor transport Turkmenistan.