Transport van en naar Zweden

 • transittijd 2-5 dagen
 • communicatie met handelspartner in Zweden
 • naleving van de plaatselijke regelgeving
 • zorgvuldig transport van uw goederen naar Zweden
Transittijd: 2 - 5 dagen

U bent op zoek naar een vervoerder voor transport van en naar Zweden? Dan bent u bij RUGO Logistics BV aan het juiste adres. RUGO is hét transportbedrijf en biedt talloze opties om uw goederen op de juiste weg te krijgen. RUGO is thuis in Scandinavië. Dankzij goede relaties in Zweden kunnen uw goederen veilig en vertrouwd op weg met RUGO.

Transport naar Zweden met RUGO

Het regelen van het vervoer van uw goederen naar Zweden is bij ons in goede handen. RUGO Logistics BV zorgt er altijd voor dat u in contact komt met mensen die in het land van bestemming zijn geweest of daar zeer veel informatie over beschikken. Transport, Zweden, vrachtwagens, vervoerstijden: het lijkt even een geregel maar u bent er zo vanaf als u ons inschakelt. Via de website kunt u vrijblijvend informatie inwinnen en uw bestemming, specifieke wensen en type vrachtwagen uitkiezen.

U kunt hier een offerte aanvragen voor uw transport naar Zweden. Zweden is een van onze expertises en dit zal dan ook geen probleem opleveren. Met onze ervaring zijn wij dan ook een geschikte transportpartner voor u. Wij leveren zeer veilig en snel onze opdrachten af. In het land van bestemming hebben wij bewaakte terminals die 24 uur per dag open zijn, zodat uw vrachtgoed niet voor een dichte deur komt te staan. Wij volgen de vrachtwagens tijdens hun transport zodat we ieder moment weten waar het transport is. Zo zijn we altijd goed op de hoogte en kunnen we bij eventuele problemen direct optreden. Ook voor internationaal transport naar omliggende landen als FinlandNoorwegen en Denemarken bent u bij RUGO aan het juiste adres.

Informatie over transport Zweden

RUGO Logistics BV kan u voorzien van aanvullende informatie over uw transport naar Zweden. In overleg met één van onze collega’s adviseren wij u over de beste wijze van transport. Ook voor andere bestemmingen dan Zweden kunt u bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Waarom kiezen voor RUGO Logistics?

 • 23 Charters
 • Transport en Logistiek
 • Zendingen eenvoudig te volgen via mobiel
 • ADR-uitrusting op alle vrachtwagens
 • TIR-carnet ter beschikking
 • Goede communicatie en service

Offerte aanvragen voor transport naar: Zweden

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Nationale feestdagen Zweden

Januari – 01,06
April  – 3,5,6
Mei – 01,21,31
Juni – 01,20,21
November  – 01
December  – 25,26,31

Rijverboden Zweden

Er gelden geen algemene rijverboden in Zweden. In Stockholm, Göteborg, Malmö en Lund zijn voertuigen met een dieselmotor met een bouwjaar van voor 1993 in bepaalde gebieden verboden.