RUGO Logistics BV biedt tevens wereldwijd container transport aan. Wanneer het voor u gaat om een bestemming als Moskou, Rio de Janeiro of Los Angeles, kunnen wij u hiervoor een passende aanbieding maken.

Vanuit Nederland of Duitsland biedt RUGO Logistics BV u wekelijkse vertrekken aan naar de meeste Oost-Europese bestemmingen. Deze kunnen uiteenlopen van Odessa, St. Petersburg tot Almaty en Yerevan. Voor deze bestemmingen zal het vooral gaan om ‘shippers owned’ containers, waarvoor u bij RUGO Logistics BV ook aan het juiste adres bent. Wij kunnen u alle containers aanbieden van 20 ft . tot 40 ft . high cube (pallet wide).

De diepzee bestemmingen naar de meeste continenten op de wereld bieden wij u aan via onze vaste partners in bijvoorbeeld Amerika en Canada. Hierbij verzorgen wij voor u bij de importzendingen alle documenten, voor- en natransport en de zeevracht.

Ook voor transport vanuit China kunt u bij RUGO terecht. Het vervoeren van containers naar bestemming gebeurt zo nauwkeurig mogelijk om het beste voor u als onze klanten te garanderen. Heeft u een bepaald type container dat u wilt laten transporteren? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Indien u de goederen zou willen laten omladen voor verdere distributie binnen Europa, kunnen wij dit voor u verzorgen via ons customs warehouse in Denekamp. Wij denken graag met u mee om zo tot een passende oplossing te komen.