Bent u op zoek naar een bedrijf dat het transport Kazachstan voor u regelt? Wij zijn een logistiek dienstverlener met een brede kennis en veel ervaring in verschillende landen: van Polen, Rusland en Kazachstan tot Hongarije, Ierland en Scandinavische landen en andere wereldwijde bestemmingen.

Internationaal transport per auto of spoorcontainer

In Noord, Oost en West Europa hebben wij dagelijks verschillende charters onderweg. Momenteel zijn dat maar liefst 23 vaste charters. Dit is niet alleen het transport naar Kazachstan, maar ook naar landen zoals Engeland, Ierland, Noorwegen en Zweden doen wij het transport en logistiek. Al het transport begint bij onze terminal in Denekamp. Hier laden we de kleinere zendingen bij en controleren we alle papieren en zendingen op mogelijke fouten. Indien er fouten worden gevonden, passen we deze samen met u aan, zodat de verzending onderweg geen vertraging oploopt. De Containers worden op locatie geladen.

Transittijd: 14 - 21 days

Specificaties van ons transport

Onze wagens van internationaal transport zijn uitgerust met de volgende specificaties:

  • ADR-uitrusting
  • TIR-carnet
  • 13,60 meter huif- of koeltrailers

De juiste partner voor transport naar Kazachstan

RUGO Logistics BV is uw juiste partner voor het transport van en naar Kazachstan. We beschikken over onze eigen partners in alle landen en daar hebben we tevens een eigen terminal. Hierop kunnen alle logistieke diensten worden verzorgd. Sinds 2000 hebben we ons dienstenpakket uitgebreid met transporten naar onder andere Hongarije, Roemenië, Bulgarije en Slowakije. Bent u benieuwd naar een totale opsomming van alle landen waarvan en waarnaar wij transporteren? Bekijk dan onze lijst met bestemmingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voor meer informatie over de kosten raden we u aan vrijblijvend een offerte aan te vragen. U vult het laadadres, het afleveradres en de verzenddatum in en wij berekenen graag voor u wat de kosten zullen worden. Neem contact met ons op als u nog vragen heeft of meer informatie wilt over onze werkwijze.

Transport Kazachstan

Why RUGO Logistics BV?

  • 23 Charters
  • Transport and Logistics
  • Shipments can easily be followed by mobile phone
  • ADR equipment on all trucks
  • TIR Carnet available
  • Excellent communication and service

Offerte aanvragen voor transport naar: Kazakhstan

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Nationale feestdagen Kazachstan

Januari – 01. 07. 14.
Maart – 08. 21.
April – 03.
Mei – 09.
Augustus – 30.
September – 29.
November – 10.
December – 01. 16. 31.

Rijverboden transport Kazachstan

Voor transport Kazachstan zijn geen algemene rijverboden op zon- en feestdagen bij ons bekend.