Internationaal transport

RUGO Logistics BV is gespecialiseerd in wereldwijde logistieke dienstverlening met alle modaliteiten. Tevens hebben wij een specialisatie opgebouwd naar o.a. Polen, de Baltische Staten, Wit-Rusland, Rusland, Oekraïne, Kazachstan en de overige voormalige Sovjetrepublieken. Naar deze bestemmingen kennen wij een regelmatig verkeer voor zowel groepage/deelpartijen als complete ladingen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van ons transport en de logistieke dienstverlening garanderen.

Voor deze transporten hebben wij momenteel 23 vaste charters onderweg van en naar Noord, Oost- en Centraal Europa. Al deze auto’s rijden met 13,60 mtr. huif- of koeltrailers, zijn uitgerust met ADR-uitrusting en hebben een TIR-carnet ter beschikking. Ook hebben wij op de diverse bestemmingen volumewagens met een inhoud van minimaal 110 m3 ter beschikking.

Al onze charters komen via onze terminal in Denekamp; hier worden de kleinere zendingen bijgeladen en worden alle papieren en zendingen gecontroleerd op eventuele fouten. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn met de papieren kunnen wij deze, met hulp van uw kant, in Denekamp aanpassen zodat de wagen onderweg geen vertraging oploopt en de andere zendingen uiteraard ook niet.

Daarnaast hebben al deze wagens een mobiele telefoon aan boord, zodat uw zendingen ten allen tijde op de voet gevolgd kunnen worden. Wij brengen u dagelijks op de hoogte omtrent de stand van zaken van het internationaal transport, zodat u en de ontvanger precies op het hoogte zijn wanneer men de zending kan verwachten.

Ook beschikken wij over materieel welke uitsluitend expressevervoer verzorgt richting Polen, Litouwen, Letland, Estland en Tsjechie. Kortom, voor internationaal transport bent u bij RUGO Logistics BV aan het juiste adres!

Aanvullend kan RUGO u ook de volgende diensten leveren:

  • Vervoer per spoor in containers en/of conventionele spoorwagon naar Rusland, de voormalige Russische republieken, China en Mongolië
  • Wereldwijd vervoer overzee per container, Ro/Ro en breakbulk.
  • Luchtvrachtverzendingen