Transport en logistieke dienstverlening

RUGO Logistics BV is gespecialiseerd in wereldwijde logistieke dienstverlening met alle modaliteiten. Tevens hebben wij een specialisatie opgebouwd naar o.a. Polen, de Baltische Staten, Wit-Rusland, Rusland, Oekraïne, Kazachstan en de overige voormalige Sovjetrepublieken alsmede Mongolië en overige wereldwijde bestemmingen. Naar deze bestemmingen kennen wij een regelmatig verkeer voor zowel groepage/deelpartijen als complete ladingen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van ons transport en de logistieke dienstverlening garanderen.

Aanvullend kan RUGO u ook de volgende diensten leveren:

  • Vervoer per spoor in containers en/of conventionele spoorwagon naar Rusland, de voormalige Russische republieken, China en Mongolië
  • Wereldwijd vervoer overzee per container, Ro/Ro en breakbulk.
  • Luchtvrachtverzendingen

Eigen logistieke partners

In alle landen hebben wij onze eigen partners en/of agenten met een eigen terminal waarop alle logistieke diensten verzorgd kunnen worden. Dit kan variëren van het inklaren van de zendingen tot het opslaan van uw goederen. Daarnaast nemen onze partners contact op met de ontvanger om de gehele inklaringsprocedure met elkaar af te stemmen zodat de zendingen zo min mogelijk vertraging oplopen. Deze terminals zijn uiteraard goed bewaakt en 24 uur per dag geopend. Kortom; wij verzorgen uw gehele logistieke dienstverlening.

Over RUGO Logistics

Kennis & ervaring

Op ons kantoor wordt u te woord gestaan door mensen met een brede kennis en jarenlange ervaring op het gebied van logistieke dienstverlening op Noord-, Oost- en Centraal-Europa. Deze mensen zijn regelmatig in desbetreffende landen geweest en kunnen u van deskundige informatie voorzien wat betreft uw problemen m.b.t. logistieke dienstverlening.
Ons kantoor in Denekamp ligt slechts 10 kilometer van de belangrijke West- Oost corridor E-30 / A-1 Oldenzaal – Osnabrück.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.